Kijk altijd met een open geest en frisse blik naar je huis!

Michiel de Zeeuw laat zijn klanten graag anders denken over hun interieur

Bij alles wat Michiel de Zeeuw voor zijn klanten bedenkt en ontwerpt, is zijn belangrijkste stelregel misschien wel: kijk open en met een frisse blik naar je huis en je interieur. Volgens de interieurarchitect is dat de enige manier waarop je een comfortabel, verrassend huis krijgt dat echt je karakter weerspiegelt.

michiel de zeeuw

Beroep: Interieurarchitect
Michiel de Zeeuw begon zijn loopbaan als acteur (o.a. bij Goudkust) en zanger. In 2008 studeerde Michiel af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag als interieurarchitect. Aansluitend werkte hij voor verschillende bedrijven in de interieurbranche (onder andere voor Jan des Bouvrie) en in 2007 startte hij zijn eigen bedrijf.

Bureau
Michiel de Zeeuw Interior Concepts

Nevenfuncties
* Sinds 2012 is Michiel één van de vaste gezichten van RTL Woonmagazine. Zijn expertise werd ook ingezet bij de programma’s TV Makelaar, Welcome Home en Koffietijd.

Woonmotto
“Comfort boven alles”

eerst een leeg huis

“Voor mij is misschien wel het allerbelangrijkste om een open geest en een frisse blik te houden. Om dat voor elkaar te krijgen, houd ik een goede scheiding aan tussen het huis en de inrichting. Veel van mijn klanten zijn namelijk meteen al bezig met de kleur van het bankkussen. Terwijl ik dan zeg: begin met je huis. Probeer je huis eens leeg voor te stellen. En bedenk je dan: hoe wil ik het gebruiken? Wat is voor mij comfort? Waar drink ik het liefst mijn koffie? Die klik met je huis moet je eerst maken voor al het andere.”

Verder lezen?

We sturen het complete interview met Michiel de Zeeuw gratis toe!

Bent u nieuwsgierig naar het complete interview volop inzichten, tips, do’s en don’ts? Klik dan op de button hieronder en wij sturen u de PDF van dit Designfile per e-mail aan u toe.

Wat is uw woonstijl?

Voordat u een architect in de arm neemt, is het belangrijk om uw woonstijl te kennen. We hebben de 7 meest voorkomende woonstijlen voor u op een rij gezet.

Modern

Strakke lijnen, naturel kleuren en
vooral heel veel rust en ruimte.

Bekijk moodboard

Industrieel

Grote raampartijen voor veel daglicht
en verbinding met buiten.

Bekijk moodboard

Kleurrijk

Stemmige kleuren voor een
uitbundig huis.

Bekijk moodboard

Start de reis naar uw eigen droomwoning

Zelf uw droomwoning bouwen begint met inspiratie opdoen. Hoe en waar kan ik dit vinden en concretiseren? En hoe leg ik de buitenwereld uit wat ik mooi vind?

Download de 10 inspiratietips