Matchmaker

Een architect die bij u past

Zoveel zelfbouwhuizen, zoveel smaken. Al snel in het proces van het bouwen van je eigen huis, zul je de hulp van een architect moeten inroepen. Maar welke architect moet je kiezen? Welke architect past het beste bij jou?

Welke architect past bij u?

Wij onderhouden goede contacten met architecten in Nederland, die elk hun eigen specialisatie en stijl hebben. Van duurzame ontwerpen tot heel modern, van landelijke stijl tot landschapsvilla’s. Maar welke architecten horen hier nu bij? Om die reden hebben wij, samen met architecten uit ons netwerk, MatchMaker voor u ontwikkeld. We geven u een profielschets en verslag met onder andere wie deze architecten zijn, hoe ze te werk gaan en wat ze belangrijk vinden bij het aangaan van een samenwerking met u als opdrachtgever. Hieronder vindt u een overzicht. Klik op de verschillende personen om de profielpagina’s te bekijken.

Start de reis naar uw eigen droomwoning

Zelf uw droomwoning bouwen begint met inspiratie opdoen. Hoe en waar kan ik dit vinden en concretiseren? En hoe leg ik de buitenwereld uit wat ik mooi vind?

Download de 10 inspiratietips